ylakuva 
haitai

Markkinoiden edullisimmat muoviruiskupuristuskoneet

htw250jc_w450px
68-2800 tonnin sulkuvoimat

Haitai

Haitain tehtaat sijaitsevat Ningbossa, Itä-Kiinassa aivan Tyynen valtameren tuntumassa, Yong-jokisuun rantamalla Hangzhoun lahdella, Shanghain vastarannalla.


   3man_haitai_kuvat_1
 

    Ningbo Haitai Machinery Co., Ltd.:n nykyaikaisia tuotantolaitoksia

 

Haitaista on kehittynyt vuosien saatossa yksi tärkeimmistä muoviruiskupuristuskoneiden valmistajista Kiinassa. Tutkimustyö ja määrätietoinen tuotanto muodostavat toimivan kokonaisuuden.

Haitai Industry Park on kooltaan 70 hehtaaria ja sijaitsee Ningbo Cityn itäisessä esikaupungissa. Tuotantolaitoksissa on CNC-työstökeskukset, ajanmukaiset työvälineet ja nostolaitteet sekä ammattitaitoinen henkilökunta.

Tehtaalla on tarkkuustestivälineet tuotannon asianmukaiseen valvomiseen sekä kontrollilaitteet niin metallurgiseen kuin kemialliseen tutkimukseen. Lisäksi käytössä ovat ERP, PDM ja CAM-menetelmät.

Haitai yritysryhmä

  • Haitai Plastic Machinery Co., Ltd.
  • Haitai Hi-tech Machinery Co. Ltd.
  • Haitai Heavy Industry Machinery Co., Ltd.
  • Guangzhou Haitai Huasco Plastic Machinery Co., Ltd.
  • Haitai Marketing Company


Haitai tuotteet

  • Muoviruiskupuristuskoneet
  • Die-casting koneet
  • Prässit


Haitai markkinointi


Haitai on tunnettu tavaramerkki jonka Haitai-muoviruiskupuristuskoneita viedään yli 30:neen maahan, mukaanluettuina Eurooppa, Lähi-Itä, Pohjois- ja Etelä-Amerikka sekä Australia.


Haitain tutkimus- ja kehitystyö

Haitain palveluksessa toimii 128 insinööriä ja teknikkoa. Yhtiö on perustanut Haitai Engineering Academy-insinöörikorkeakoulun johon kuuluvat Insinööriyrityskeskus, polymeeri- ja muottivalukeskus, Konetiede- ja teknologiakeskus sekä Muovin sulatuksen ja käsittelyn suunnittelukeskus.

Haitai Engineering Academy on saanut tuotekehitysprojekteja Kiinan National Torch Planiltä ja National Rank-New Products Planiltä. Academy on saanut 26 National Rank-patenttia sekä muita patentteja kehitystöistään. Kehitysprojekteihin kuuluvat täyssähköinen HTD80 ja suorasulku HTW/G160 muoviruiskupuristuskoneet.


Haitain toimintaperiaatteet ja tavoitteet

Haitain tavoitteena on tehdä parasta mahdollista laatua täyttämään asiakkaiden vaatimukset sekä pyrkimys kestävään että vuorovaikutteiseen yhteistyöhön. Haitai-tuotteiden jatkuva kehittäminen on varmistanut johtavan aseman Kiinan muovikonemyynnissä ja avannut tietä sekä luonut pohjan nopealle menestykselle kansainvälisillä markkinoilla ympäri maailmaa.

htw2000_w450px

 
  Haitai koneet & hinnat (Pdf) 
 
Haitai tehtaat